Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vitaaltrading.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals bijvoorbeeld tabletten, capsules, poeders, vloeibare varianten, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen.

Ongeopende producten met een correcte houdbaarheidsdatum kunnen binnen 14 dagen omgeruild of geretourneerd worden.

Wij adviseren om een pakket altijd voldoende te frankeren en met een Track & Trace nummer te retourneren, zo is na te gaan waar het pakket zich bevindt en op welke bestemming deze is afgegeven. Rembours zendingen worden niet aangenomen.

Een pakket dient men zo te verpakken dat deze bestand is tegen transport schade.

Bij het ontvangen van het retour gestuurde pakket nemen wij z.s.m. contact op met de klant.

 

Download het formulier voor herroeping

 

Vitaal Trading
Bospoort 14
6711 BW Ede (Nederland)
info@vitaaltrading.nl
Tel: 0318-652833
KVK nummer: 09146778
BTW nummer: NL1694.62.729.B01