Online vitaminen en verzorgingsproducten bestellen met een hoge korting.
Binnen Nederland België en Duitsland wordt uw bestelling indien voorradig en voldaan met 1 à 2 werkdagen verzonden.
* Wij hebben ook een Afhaalpunt in Ede
Op afspraak kunt u de bestelling komen afhalen en indien de bestelling van te voren is overgemaakt.
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op wanneer de bestelling voor u klaar staat om afgehaald te worden.

Het adres van ons afhaalpunt:
Vitaal Trading
Bospoort 14-a
6711 BW Ede
Tel: 0318-652833     
                

IDEAL
Bij Vitaal Trading kunt u de koopsom voldoen per iDEAL.

PAYPAL
Bij Vitaal Trading kunt u de koopsom voldoen per PAYPAL.

Vooruit betalen
U kunt het bedrag overmaken naar bankrekening NL98 SNSB 086.49.47.976 t.n.v. Vitaal Trading, Ede, onder vermelding van uw naam en ordernummer.
Klanten buiten Nederland dienen ook ons IBAN en BIC-nummer te vermelden bij de betaling:
IBAN: NL98 SNSB 0864 9479 76
BIC: SNSBNL2A

Rembours
Indien u kiest voor het verzenden onder rembours biedt de postbode het pakket bij u aan en betaald u het bedrag aan de postbode. De standaard kosten voor het verzenden onder rembours bedragen  € 20,00.

Indien artikelen niet voorradig zijn, worden ze besteld als de koopsom is overgemaakt.
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s (€), inclusief B.T.W. eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Verzendkosten
Tot een bestelbedrag van € 70,00 rekenenen wij € 4,95 verzendkosten verzending per Post.nl. 
Boven de € 70,00 draagt Vitaal Trading alle verzendkosten zolang het een adres binnen Nederland betreft.
Verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 8,95.
Verzendkosten naar Frankrijk bedragen € 13,50 andere landen zijn op aanvraag.

Retourneren en ruilen
Wilt u een product retourneren of ruilen, wilt u zo vriendelijk zijn om contact met op ons te nemen info@vitamine-korting.nl of via onze contact pagina, graag binnen 14 dagen.

Ongeopende producten met een correcte houdbaarheidsdatum kunnen binnen 14 dagen omgeruild of geretourneerd worden.

De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Indien het een product betreft wat buiten uw schuld om beschadigd of defect is kan Vitaal Trading er toe besluiten deze kosten op zich te nemen/te vergoeden.

Wij adviseren om een pakket altijd voldoende te frankeren en met een Track en Trace nummer te retourneren, zo is na te gaan waar het pakket zich bevindt en op welke bestemming deze is afgegeven. Rembours zendingen worden niet aangenomen.

Een pakket dient men zo te verpakken dat deze bestand is tegen transport schade.

Bij het ontvangen van het retour gestuurde pakket nemen wij z.s.m. contact op met de klant.

Is er sprake van een retour te storten bedrag dan vragen wij het bankrekeningnummer/betaal gegevens waar wij het bedrag op kunnen terugstorten. Het terug te storten bedrag ontvangt u binnen 3 dagen retour.Koopovereenkomst 
Nadat u uw persoonlijke gegevens hebt ingevoerd op het bestelformulier en op ‘bestellen’ hebt geklikt, hebt u een bindende overeenkomst gesloten tot bestelling van de producten in de winkelwagen. U ontvangt van ons een orderbevestiging van uw bestelling via uw e-mail. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra u deze orderbevestiging ontvangen hebt.

Hierop staat tevens uw ordernummer vermeld. Vermeldt dit ordernummer steeds bij eventueel contact met onze klantenservice: info@vitamine-korting.nl


U heeft op basis van de Wet Kopen op afstand recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. U mag een product binnen die periode terugsturen.

Dit is slechts een verkorte versie van onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd ten kantore van de Kamer van Koophandel te Arnhem en bij ons op te vragen. KVK nummer 09146778