Leveringsvoorwaarden

U kunt direkt online vitaminen en verzorgingsproducten bestellen met een hoge korting.
Binnen Nederland België en Duitsland wordt uw bestelling indien voorradig en voldaan met 1 à 3 werkdagen verzonden.
* Wij hebben ook een Afhaalpunt in Ede
Op afspraak kunt u de bestelling komen afhalen en indien de bestelling van te voren is overgemaakt.
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op wanneer de bestelling voor u klaar staat om afgehaald te worden.

Het adres van ons afhaalpunt (alleen op afspraak geopend):
Vitaal Trading
Bospoort 14-a
6711 BW Ede
Tel: 0318-652833     
                

IDEAL
Bij Vitaal Trading kunt u de koopsom voldoen per iDEAL.

PAYPAL
Bij Vitaal Trading kunt u de koopsom voldoen per PAYPAL.

Vooruit betalen
U kunt het bedrag overmaken naar bankrekening NL98 SNSB 086.49.47.976 t.n.v. Vitaal Trading, Ede, onder vermelding van uw naam en ordernummer.
Klanten buiten Nederland dienen ook ons IBAN en BIC-nummer te vermelden bij de betaling:
IBAN: NL98 SNSB 0864 9479 76
BIC: SNSBNL2A

Rembours
Indien u kiest voor het verzenden onder rembours biedt de postbode het pakket bij u aan en betaald u het bedrag aan de postbode. De standaard kosten voor het verzenden onder rembours bedragen  € 20,00.

Indien artikelen niet voorradig zijn, worden ze besteld als de koopsom is overgemaakt.
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s (€), inclusief B.T.W. eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Verzendkosten
Tot een bestelbedrag van € 70,00 rekenenen wij € 4,95 verzendkosten verzending per Post.nl. 
Boven de € 70,00 draagt Vitaal Trading alle verzendkosten zolang het een adres binnen Nederland betreft.
Verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 7,50.
Verzendkosten naar Frankrijk bedragen € 13,50 andere landen zijn op aanvraag.

Retourneren en ruilen

Indien u een product wilt retourneren of ruilen dan kunt u contact met ons opnemen tot  14 dagen na aankoop.

Dit kan telefonisch, ons telefoonnummer is 0318-652833 van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Via ons email adres info@vitamine-korting.nl of schriftelijk: Vitaal Trading, Bospoort 14, 6711 BW Ede.  U ontvangt van ons hierna een ontvangstbevestiging per email.

Ongeopende producten met een correcte houdbaarheidsdatum kunnen binnen 14 dagen omgeruild of geretourneerd worden.

De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Indien het een product betreft wat door ons foutief is verzonden neemt Vitaal Trading de retour kosten voor zijn rekening.

Wij adviseren u om een pakket altijd voldoende te frankeren en met een Track en Trace nummer te retourneren, zo is na te gaan waar het pakket zich bevindt en op welke bestemming deze is afgegeven. Rembours zendingen worden niet door ons aangenomen.

Een pakket dient men zo te verpakken dat deze bestand is tegen transport schade.

Bij het ontvangen van het retour gestuurde pakket nemen wij direct contact op met de klant via email of telefonisch.

Is er sprake van een retour te storten bedrag dan storten wij binnen 3 dagen het bedrag retour op de rekening  waar de aankoop eerder mee is voldaan.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (dit zijn de verzendkosten voor het verzenden van het pakket naar de klant) door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling (het terug te storten bedrag) is kosteloos voor de consument.

Klachtenafhandeling:

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven.

Dit kan per e-mail  info@vitamine-korting.nl , per post t.n.v. Vitaal Trading, Bospoort 14, 6711 BW Ede en/of telefonisch, ons telefoonnummer is 0318-652833 van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Vitaal Tradingl bij is  aangesloten. 

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.Koopovereenkomst
Nadat u uw persoonlijke gegevens hebt ingevoerd op het bestelformulier en op ‘bestellen’ hebt geklikt, hebt u een bindende overeenkomst gesloten tot bestelling van de producten in de winkelwagen. U ontvangt van ons een orderbevestiging van uw bestelling via uw e-mail. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra u deze orderbevestiging ontvangen hebt.

Hierop staat tevens uw ordernummer vermeld. Vermeldt dit ordernummer steeds bij eventueel contact met onze klantenservice: info@vitamine-korting.nl