Overzicht van producten van fabrikant Vitals

Vitals biedt een breed assortiment zodat u een ruime keuze heeft om de gezondheid optimaal te kunnen ondersteunen. Met de orthomoleculaire geneeskunde in gedachten bieden we losse vitaminen en mineralen, maar ook zorgvuldig geformuleerde combinaties en multi’s. Daarnaast hebben we een ruime selectie aan fytonutriënten, probiotica, vetzuren, aminozuren en overige nutriënten. Bovendien kunt u inmiddels voor meer dan 20 biologische supplementen terecht bij Vitals. En we hebben meer dan 70 producten die geschikt zijn voor veganisten.

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit. 


In ons assortiment staan de doseringopneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten. 

Meer
per pagina
Toont 1 - 18 van de 128 items
Toont 1 - 18 van de 128 items