Overzicht van producten van fabrikant P.Jentschura Ontzuren

P. Jentschura biedt een innovatief assortiment aan op het gebied van biologische basenvormende levensmiddelen en basische lichaamsverzorging, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zorgvuldig uitgelezen ingrediënten en grondstoffen garanderen een hoge klanttevredenheid.

P. Jentschura biedt een innovatief assortiment aan op het gebied van biologische basenvormende levensmiddelen en basische lichaamsverzorging, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zorgvuldig uitgelezen ingrediënten en grondstoffen garanderen een hoge kwaliteit.


Onze moderne levens- en eetgewoonten belasten ons organisme onnoemelijk met grote hoeveelheden zuren en gifstoffen. Deze veroorzaken veretsingen en mineraalstofverbruik, uitscheidingsproblemen, en verslakking.

Onze schoonheid en gezondheid wordt “opgebruikt” en we verouderen te snel. Zelfs jonge mannen verliezen hun haar. Jonge meisjes hebben last van cellulitis. Ons ouder worden wordt begeleid door suikerziekte, verlies van mineralen in huid en haren, tanden en nagels, gewrichten en zenuwen. Al deze mineraaldepots van ons lichaam zijn de zuilen van onze schoonheid en gezondheid. Basische compenserende mineralen en vitale stoffen onder de vorm van natuurlijke, energierijke mineralen en sporenelementen zijn in de bewerkte, geconcentreerde voeding van vandaag nog nauwelijks voorhanden, het zijn vaak alleen nog lege calorieën. 

Meer

Geen producten van deze fabrikant.